Forsiden Om oss Tjenester Referanser Kontakt

Om oss

Malermesterfirma Pedersen&Sikkerbøl AS ble etablert vinteren 2000. Vi utfører alle typer oppdrag i hovedsak for det offentlige og private næringsliv, og har i de senere år hatt mange oppdrag også for private kunder. Vi har mange års allsidig erfaring innen malerfaget, og søker til enhver tid å holde oss oppdatert på det faglige. Pr dags dato har vi en maler som går på mesterskolen, og en maler som er i siste fase av svennebrev utdannelsen.

Kvalitet
Pedersen & Sikkerbøl er en mesterbedrift med stor fokus på kvalitet i alle oppdrag vi utfører. Vi har et godt kvalitetssikringssystem med oversiktlige og greie skjemaer for bruk gjennom hele bygge/oppussningsfasen. Vi har også et bra system for FDV dokumentasjon (forvaltning, drift og vedlikehold) og leverer en ryddig mappe etter kundens ønske ved oppdragets slutt. Dette er blant annet en grei oversikt over alle produkter som er brukt, samt en oversikt over daglig og fremtidig vedlikehold.

Garantier
Vi gir 5 års garanti på arbeidene vi utfører, i tillegg til dette er vi tilknyttet MLF
(Maler og byggtapetserernes landsforbund) som stiller for sine medlemmer en utvidet garanti, som er en ekstra trygghet for kunden . Les mer